Inschrijven

Inschrijfformulier (Printversie): Inschrijfformulier Dance Center Jolanda Ros 2019-2020 Kampen

Belangrijke informatie

 • Bij minderjarigen (onder de 18 jaar), dient een inschrijfformulier bij de dansschool te worden opgehaald en door de ouder/voogd te worden ingevuld en ondertekend.

  Alle genoemde bedragen zijn per persoon en inclusief BTW.
 • 10 euro per cursist
 • 5,00 euro korting op de 2e cursus
  10,00 euro korting op de 3e cursus
  15,00 euro korting op de 4e cursus Kortingen worden bij inschrijving automatisch verrekend!
 • De kortingen hebben slechts betrekking op één persoon, één cursusperiode én de inschrijving voor de opvolgende cursussen dienen op één inschrijfformulier te worden aangegeven.
 

Persoonlijke gegevens

 • Bij afname van meerdere cursussen, is betaling in 5 termijnen mogelijk. Let well!!! Dit brengt géén extra kosten met zich mee, maar de extra korting op de 2e of 3e cursus komt dan wél te vervallen!
 

Gegevens van koppel

 

LESAANBOD

 • * NÁ INSCHRIJVING IS HET VERPLICHT HET GEHELE CURSUSBEDRAG TE VOLDOEN, ONGEACHT OF DE CURSUSPERIODE WEL OF NIET WORDT VOLBRACHT, DE BETALING VAN HET LESGELD LOOPT VIA AUTOMATISCH INCASSO!!! (Het lesgeld zal NIET eerder dan vanaf de eerste week dat de cursus van start gaat worden afgeschreven!!) *
 • INDIEN ER NIET VOLDOENDE AANMELDINGEN ZIJN VOOR EEN BEPAALD LESUUR, ZAL HET LESUUR WAAR DE MINSTE INSCHRIJVINGEN VOOR ZIJN KOMEN TE VERVALLEN EN WORDEN SAMENGEVOEGD MET HET OVERGEBLEVEN LESUUR (DIT GEBEURT IN OVERLEG MET DE BETROKKEN CURSISTEN).
 • Door het aanklikken van de button "VERSTUUR INSCHRIJVING": Schrijf ik me in voor de door mij aangegeven cursus(sen) en verplicht ik mij tot het betalen van het gehele cursusgeld, ongeacht of ik de cursusperiode wel of niet volbreng! DE BETALING VAN HET LESGELD LOOPT VIA AUTOMATISCH INCASSO!!! Bij minderjarigen (onder de 18 jaar), dient een inschrijfformulier bij de dansschool te worden opgehaald of het reeds ingevulde formulier worden uitgeprint en door de ouder/voogd te worden ondertekend. Deelname op eigen risico!!!
 

Bevestigen van uw inschrijving

Reacties zijn gesloten.