Teachers

JOLANDA ROS

Graag wil ik mij aan u voorstellen. Mijn naam is Jolanda Ros. Op m’n vijfde jaar ben ik gestart met m’n eerste danspasjes. Eerst jazzballet en rond m’n twaalfde ben ik begonnen met stijldansen (de diploma’s behaald voor brons, zilver, goud, goud-ster en topklasse) en heb ik wedstrijden gedanst. Later weer jazzdance opgepakt in combinatie met Hip-Hop.

Tijdens een vakantie op één van de Caribische eilanden kwam ik in  aanraking met Salsa. Dit had direct mijn aandacht. In Nederland ben ik op zoek gegaan naar een Salsa dansschool en ben uiteindelijk in Amsterdam terecht gekomen en in 1997 begonnen bij La Pachanga (tegenwoordig “Swing Latino”) onder leiding van Jorge Suarez.

In 1998 kwam daar vervolgens de Braziliaanse Zouk bij (deze dans stamt af van de Lambada) onder leiding van Claudio Gomes, dé  oprichter van Zouk in Nederland. Om me verder te verdiepen in de Zouk, heb ik deelgenomen aan diverse internationale Zouk/ Lambada danscongressen (w.o. Barcelona, Argentinië, Brazilië en London) en heb ik internationaal privé lessen genomen van goeroes op het gebied van de Zouk en Lambada.

Een nieuwe uitdaging was m’n eigen dansschool. Dit heb ik in 2006 kunnen realiseren in eerste instantie onder de naam Dance Center  Tropical. Tevens De FDO Opleiding gevolgd, dé opleiding voor een bekwaam dansleraar Stijldansen en ben ik gecertificeerd danssporttrainer! Een aantal jaren ná oprichting heb ik de naam gewijzigd in Dance Center Jolanda Ros omdat de voormalig naam teveel de nadruk gaf op de Tropische dansen, terwijl het lesaanbod na opening flink is uitgebreid, met name op het gebied van Stijldansen.

De officiële opening is geweest op 30 september 2006 door Marcus van Teijlingen (winnaar van Dancing with the Stars 2006 én 2007) en de Burgemeester van Dronten, Aat de Jonge. Op 1 oktober 2016 alweer ons 10-jarig Jubileumfeest mogen vieren!!

Zaterdag 14 januari 2017 is de dansschool verhuist naar het pand van MEET-POINT Events & Partycenter aan de Veerweg 5 te Kampen. Dance Center Jolanda Ros heeft hier een prachtige nieuwe en ruime locatie tot haar beschikking!

De Opening van MEET-POINT Events & Partycenter in combinatie met Dance Center Jolanda Ros werd verzorgd door de Burgemeester van Kampen, de heer Koelewijn, tezamen met m’n dochtertje! Een nieuwe uitdaging is hiermee van start gegaan!!!

Ik ervaar veel plezier in het runnen van m’n dansschool en het geven van een grote diversiteit aan danslessen. Ik zou het leuk vinden om jou te mogen verwelkomen bij één van de vele danscursussen die Dance Center Jolanda Ros te bieden heeft en ook jou het plezier van dansen te laten ervaren.

Met een swingende groet,

Jolanda Ros

.

MANDY HEERSCHOP

Mijn naam is Mandy Heerschop en ik ben 25 jaar oud.

Dansen is mijn passie, mijn leven! Ik dans al sinds ik kan lopen. Ik ben begonnen met jazz en twirlen.

In mijn tienerjaren ben ik hard gaan trainen en met succes, ik heb vele nationale titels op mijn naam staan en ben vijfvoudig Europees kampioen Twirlen. 
Ik heb een dansopleiding gevolgd in Zwolle. Daar heb ik veel ervaring opgedaan op het gebied van lesgeven en optreden.

Ik wil graag mijn passie voor dans overbrengen op de leerlingen. Ook vind ik het belangrijk mijn leerlingen veel leren op het gebied van techniek, uitstraling, doorzettingsvermogen en natuurlijk vele choreografieën. Maar het belangrijkste is plezier hebben in dans!

Ik zie je graag in een van de lessen!

Groetjes, Mandy

.

GEERTINA DIERTENS

Graag stel ik me even voor, mijn naam is Geertina Diertens, ik ben  geboren op 7 januari 1982 en woon mijn hele leven al in het mooie Kampen.

Op mijn zevende jaar begon ik op de kinderclub met stijldansen bij Dans en Party centrum vd Berg. Mijn ouders vonden toen dat ik op stijldansen moest gaan en daar ben ik ze eeuwig dankbaar voor.  Daar, in de dansschool, is het dansen in mijn bloed gaan zitten en ben ik verder gegaan met wedstrijden dansen in de ballroom en latin en ook het dansen in een demonstratie team.

Ik hield al van jongs af aan van veel dansstijlen maar  vooral de latijns amerikaanse dansen stalen mijn hart.

Uiteindelijk ben ik na jaren van veel danservaring opdoen in allerlei stijlen, mijn eigen onderneming gestart, Looks and Dance. Vanaf dat moment ben ik  zelf lessen en diverse soorten workshops gaan geven in allerlei stijlen dansen waaronder de latin dansen;  van salsa, bachata,  solo latin,( latin dansen zonder een partner) , zumba, reggeaton tot Axé, (een vorm van braziliaans samba dansen) , latin4kids en nog vele andere dansworkshops. En tot op de dag van vandaag geef ik nog steeds met heel veel plezier al mijn lessen!

Ik ga dus ook met ontzettend veel zin en frisse nieuwe energie, danslessen bij Jolanda Ros verzorgen , waar ik meerdere keren in de week lessen mag gaan geven aan volwassenen en kinderen.

Dus zin om ook met de voetjes van de vloer te gaan? Meld je dan aan voor een van de leuke lessen bij Jolanda Ros en wie weet zie ik je dan in de les. Je bent van harte welkom!

 

Groetjes Geertina Diertens

Reacties zijn gesloten.