Welkom op de website van Dance Center Jolanda Ros!!!

***

Highlights/ Agenda

> ZATERDAG 8 JUNI: Stijldansavond (graag vooraf aanmelden!)
> ZATERDAG 22 JUNI: Stijldansavond (graag vooraf aanmelden!)
> ZATERDAG 29 JUNI: AFDANSEN STIJLDANSEN!!!
> ZOMERVAKANTIE: Vanaf Zondag 30 Juni
 
Kijk voor de uitgebreide agenda en meer info bij tabblad “(Party) Agenda”.
 
 
Dance Center Jolanda Ros
Zaterdag 14 januari 2017 is de dansschool verhuisd naar het pand van MEET-POINT Events & Partycenter aan de Veerweg 5 te Kampen. Dance Center Jolanda Ros heeft hier een prachtige nieuwe en ruime locatie tot haar beschikking! De Opening van MEET-POINT Events & Partycenter in combinatie met Dance Center Jolanda Ros werd verzorgd door de toenmalige Burgemeester van Kampen, de heer Koelewijn, tezamen met het dochtertje van Jolanda Ros! Een nieuwe uitdaging is hiermee van start gegaan!!!
 
Dance Center Jolanda Ros is een sfeervolle en gezellige dansschool waar u op een ontspannen en tevens deskundige manier kennis kunt maken met diverse dansstijlen. Lichamelijk in beweging én een gezellig avondje uit in een sfeervolle ambiance! Dance Center Jolanda Ros is gesitueerd in het prachtige pand van MEET-POINT Events & Partycenter met twee zalen, leuke zitjes, een sfeervolle openhaard en een gezellige bar! Met regelmaat worden vrijdansavonden georganiseerd  (zie Party Agenda) en daarnaast worden periodiek thema avonden georganiseerd, zoals het Kerstgala, het Nieuwjaarsbal, het Paasbal, Trip Around Europe, Hollandse Artiesten Avond.
 
Lesaanbod
De dansschool kent een divers lesaanbod zoals Stijldansen (van 1e jaars Brons t/m 11e jaars (Topklasse 6), Salsa, Merengue, Bachata en Zouk. Zie het lesrooster voor dagen en tijden.
 
Privélessen voor bijvoorbeeld de Openingsdans
Wij verzorgen ook prive lessen! Gaat u trouwen en wilt u een (originele) openingsdans? Indien gewenst kunnen we samen tot een unieke openingsdans komen op eigen gekozen muziek. Of… gaat een goede vriend, vriendin, broer, zus, zoon of dochter van u binnenkort trouwen en wilt u nog even snel de quickstep leren of weer opfrissen? Ook dan bent u bij ons op het juiste adres!!
 
Zaalverhuur/ Zaal accommodatie
Iets te vieren? Kijk dan eens op de website van MEET-POINT Events & Partycenter!! MEET-POINT heeft twee sfeervolle zalen van 338m2 en 175m2. Feest met alleen gebruik van de bar zonder hapjes, feest met kleine hapjes of een feest met compleet warm/koud buffet? Het kan allemaal! Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken! www.meet-point.info
 
Dansworkshops
Dance Center Jolanda Ros verzorgt tevens dansworkshops (ook op locatie) voor Bruiloften, (Bedrijfs) Feesten, Partijen, Vrijgezellen Parties etc. Neemt u gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.
 
 
 
Graag tot ziens bij Dance Center Jolanda Ros!!!

Reacties zijn gesloten.