Welkom op de website van Dance Center Jolanda Ros!!!

***

Highlights/ Agenda

 

* Woensdag 28 juni: Danscafé

 

* Vrijdag 30 juni laatste lesdag. Vanaf maandag 4 september gaan de reguliere groepslessen weer van start!

 

* ZOMERCURSUSSEN bij Dance Center Jolanda Ros: dinsdag 4 juli tot en met woensdag 16 augustus

Voor het lesrooster en meer info zie het kopje “Lesrooster”

 

* Vanaf 4 juli: Zomerrooster Wedstrijdtraining Stijldansen

Dinsdag 4 juli tot en met woensdag 16 augustus wedstrijdtraining op dinsdag van 18:30-20:00u. De overige trainingsdagen komen in de zomer periode te vervallen.

 

 

Kijk voor de uitgebreide agenda en meer info bij het kopje “(Party) Agenda”.

 

Zaterdag 14 januari 2017 is de dansschool verhuist naar het pand van MEET-POINT Events & Partycenter aan de Veerweg 5 te Kampen. Dance Center Jolanda Ros heeft hier een prachtige nieuwe en ruime locatie tot haar beschikking!

De Opening van MEET-POINT Events & Partycenter in combinatie met Dance Center Jolanda Ros werd verzorgd door de Burgemeester van Kampen, de heer Koelewijn, tezamen met het dochtertje van Jolanda Ros! Een nieuwe uitdaging is hiermee van start gegaan!!!

***

Lesaanbod

De dansschool kent een uitgebreid lesaanbod zoals Stijldansen (van 1e jaars Brons t/m 8e jaars Topklasse 3+), Salsa, Zumba, Solo Latin en Streetdance

Zie het lesrooster voor dagen en tijden.

 

Dance Center Jolanda Ros

Dance Center Jolanda Ros is een sfeervolle en gezellige dansschool waar u op een ontspannen en tevens deskundige manier kennis kunt maken met diverse dansstijlen. Lichamelijk in beweging én een gezellig avondje uit in een sfeervolle ambiance!

Dance Center Jolanda Ros is gesitueerd in het prachtige pand van MEET-POINT Events & Partycenter met twee zalen, leuke zitjes, een sfeervolle openhaard en een gezellige bar! 

Met regelmaat worden vrijdansavonden georganiseerd  (zie Party Agenda) en daarnaast is er de jaarlijks terugkerende Kerstgala, het Nieuwjaarsbal, het Paasbal en The Summer Tapas Party.

 

Privélessen voor bijvoorbeeld de Openingsdans

Wij verzorgen ook prive lessen! Gaat u trouwen en wilt u een (originele) openingsdans? Indien gewenst kunnen we samen tot een unieke openingsdans komen op eigen gekozen muziek.

Of… gaat een goede vriend, vriendin, broer, zus, zoon of dochter van u binnenkort trouwen en wilt u nog even snel de quickstep leren of weer opfrissen? Ook dan bent u bij ons op het juiste adres!!

 

Zaalverhuur/ Zaal accommodatie

Iets te vieren? Kijk dan eens op de website van MEET-POINT Events & Partycenter!! MEET-POINT heeft twee sfeervolle zalen van 338m2 en 175m2. Feest met alleen gebruik van de bar zonder hapjes, feest met kleine hapjes of een feest met compleet warm/koud buffet? Het kan allemaal! Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken! www.meet-point.info

 

Dansworkshops

Dance Center Jolanda Ros verzorgt tevens dansworkshops (ook op locatie) voor Bruiloften, (Bedrijfs) Feesten, Partijen, Vrijgezellen Parties etc. Neemt u gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Graag tot ziens bij Dance Center Jolanda Ros!!!

Reacties zijn gesloten.